Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Kategóriák

Weblapok

Belezna - Légifelvételeken - http://www.szakemberek.hu/telepules.php?muv=telep&kvt=belezna&nev=Belezna
Ez az oldal csodálatos légifelvételeket mutat be több magyarországi településéről. Ezek a fotók jól használhatók plakátok, prospektusok, útikönyvek illusztrációjaként.
Részlet az oldalról: Belezna határában található a környék egyik ékessége, a neogót templom, mely mögött egy tuja ágai között rejtőzik a láda. Így ha erre jársz...
Belezna - Zala Megye kézikönyvében - http://www.nagykar.hu/kar/user.php?id=89&dId=2722&eDocumentId=29128
A cikk a következő könyvből származik (059-061. oldal): Cím: 19/2., Zala megye kézikönyve=Handbook of Zala county Közös adat: Magyarország megyei kézikönyvei=County handbooks of Hungary=Handbücher der Komitate Ungarns Közreműködő: Hóbor József (1954) (szerk.) ; Béli József (közrem.) Szerz. közl.: [főszerk. ... Hóbor József] ; [a megyei és településtanulmányok szerzői ... Béli József et al.] A linkre kattintva a mű ezen része háromféle formátumban érhető el. Az oldal KÉPE a „Letöltés” menűponttal a saját gépünkre tölthető, az „Előnézet”-re kattintva pedig gyorsan megtekinthető. A „Teljes leírás”-ra kattintva a "Rövid leírás" link jelenik meg, de az oldal TELJES – automata szövegfelismerővel létrehozott, tehát roncsolt részleteket is tartalmazó – SZÖVEGE olvasható. E szöveg minden szavára keresni lehet a böngésző "Szerkesztés" menűjének "Keresés ezen az oldalon" eszközével.
Templomszentelésről - http://zalaikozlony.dfmk.hu/talmegj.php?tid=347&kerpan=20#vs26
Zalai Közlöny 1900. június 2. (Hírek)