Ugrás a menühöz.Ugrás a keresődobozhoz.Ugrás a tartalomhoz.Kategóriák

Weblapok

Bemutatkozik a Nefelejcs Egyesület - http://szepetnek.hu/?page_id=120
"2003 októberében az Idősek Napján merült fel egy klub alakításának ötlete. Hivatalosan 2005. január 16-án alakult az egyesület, de előző évben is tevékenykedett."
Kirándulás után lecsófesztivál - http://zaol.hu/nagykanizsa/kirandulas-utan-lecsofesztival-1469459
"Jó szokásához híve ismét háromnapos kirándulásra vitte tagjait a Nefelejcs Egyesület (...)"
Lecsófesztivál Szepetneken - http://zaol.hu/hirek/mar-nem-is-csak-lecso-keszult-a-fesztivalon-1404952
"Talán még a kóbor ebeknek is jutott egy-egy falat abból a sok finomságból, amit szombaton készítettek az V. Lecsófesztivál résztvevői. A rendezvényre ezúttal 15 csapat nevezett, melynek tagjai a főzés után kulturális műsorral is szórakoztatták a vendégsereget."
Lecsófesztivál Szepetneken 2007 - http://zaol.hu/hirek/dlecso-kore-szervezett-fesztival-1481877
Második alkalommal rendezték meg Szepetneken a lecsófesztivált, amelyre tizenhárom csapat érkezett szerte a megyéből a megmérettetésre, elsősorban nyugdíjasklubok tagjai.
Lecsófesztivál Szepetneken 2008 - Lecsó vargányával, húsgombóccal (Zalai Hírlap tudósítása) - http://zalaihirlap.hu/fooldal-legfrissebb_hirek/20080913_lecso_varganyaval_husgomboccal
A lecsó legalább egy tucatnyi változatát szervírozták a versenyzők az immár harmadik alkalommal megrendezett lecsófesztiválon.
Lecsófesztivál Szepetneken - Háromféle étek (Zalai Hírlap) - http://zaol.hu/nagykanizsa/haromfele-etek-szeptember-13-an-1468057
Részlet az oldalról: A III. Lecsófesztivál szeptember 13-án a hagyományos helyszínen, tehát az Általános Művelődési Központ (ÁMK) udvarán kerül megrendezésre, ahol az előzetes nevezések szerint szépszámú induló méri össze gasztronómiai tehetségét, tapasztalatát és kreativítását.